Az IB Math Club egy komplex, matematikai gyakorlófeladatokat tartalmazó weboldal, mely segít felkészülni diákoknak az IB vizsgájára. A már működő oldal továbbfejlesztése és javítása volt fő feladatunk a projekt során.

a projektről

A weboldal Yii2 keretrendszer alatt készült, a speciális matematikai képletek feldolgozását segítő külső package-ek felhasználásával.

A főbb fejlesztéseink közé tartozott az egy oldalas matematikai tananyag összefoglalásához (Onepagers) további magyarázatok hozzáadásának lehetősége. Ezt a fejlesztést Lumen API integrációval készítettük el. Az új funkciónak köszönhetően a weboldal backend-jén képes és videós magyarázatokat lehet elhelyezni, melyek segítik a tananyag könnyebb megértését.

Emellett több frontendet érintő fejlesztést is készítettünk az oldalon.

A legfőbb kihívás a projekt során a már korábban elkészített funkciók feltérképezés és kijavítása volt, melyet sikeresen teljesítettünk a projekt elején, így végül nem okozott nehézséget egy már megkezdett projekt folytatása és továbbfejlesztése.

Ügyfél: IB Math Club Ltd.

Technológiák: Yii2 keretrendszer, Lumen API integráció

Átadás: 2020

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató