landing page

EGYEDI + MODERN + CÉLZOTT = LANDING PAGE

landing page

EGYEDI + MODERN + CÉLZOTT = LANDING PAGE

Miért van szüksége landing oldalra?

MERT

A landing page egyetlen céllal jön létre: a ráirányított látogatókat minél inkább konverzióra – legyen az megrendelés, hírlevél feliratkozás, árajánlatkérés – késztesse. Az ilyen oldalak tehát általában célzottan egyetlen termék vagy szolgáltatás promotálására, népszerűsítésére, eladására készülnek, és az oldal minden egyese eleme és teljes struktúrájának alapos megtervezése a konverzió létrejöttét szolgálja. Egy professzionálisan összerakott, informatív landing page már fél siker a hatékony online marketing stratégia felé!

Minden esetben átlátható, részletes árajánlatot adunk attól függően, hogy pontosan milyen igényeknek kell megfeleljen a landing page. Amennyiben szeretne tőlünk kérdezni, vagy árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan készítjük el landing oldalát?

EGYEZTETÉS

Ön elmondja céljait, mi elmondjuk, hogyan érheti el őket legkönnyebben!

DESIGN

Az Ön landing oldala a marketingszempontok és a legújabb trendek figyelembevételével, egyedi, átlátható és modern kinézettel készül el.

A/B tesztelés

Igény esetén szívesen készítünk több, eltérő változatot A/B teszteléshez, hogy együtt megtaláljuk a leggyorsabb utat ügyfeleihez.

RESZPONZIVITÁS

Látogatóinak többsége manapság már biztosan mobilról fog érkezni, így nagyon fontos a landing oldal reszponzív kialakítása mobil és tablet eszközökre.

szövegírás

Egy landing oldal kizárólag megfelelően felépített és jól struktúrált tartalommal válhat sikeressé! Igény esetén összeállítjuk landing oldala professzionális szövegezését.

KÉSZEN VAN!

Átadjuk kulcsra kész landing oldalát, és Önnek nincs más dolga, mint új feliratkozóival, ügyfeleivel, vásárlóival foglalkozni!

VEGYÜK FEL A KAPCSOLATOT

© Copyright 2019 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató