Online marketing

Legyen szó akár egy új weboldal, szoftver, webshop létrehozásáról, vagy vállalkozása ismertebbé tételéről, annak érdekében, hogy minél több embert érjen el és minél több ügyfelet szerezzen, átgondolt és részletesen kidolgozott marketing tervre van szüksége, melyben szakembereink segítséget tudnak nyújtani Önnek.

Számos vállalkozás küzd azzal, hogy kiválassza a számára legmegfelelőbb marketing megoldásokat annak érdekében, hogy több ügyfelet vagy vásárlót szerezzen. A legújabb online megoldásoknak köszönhetően ma már pontos targetálással érhetjük el leendő ügyfeleit, és minden kampány pontosan számszerűsíthető. Ennek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a marketingre szánt kiadás csupán felesleges pénzkidobás, melynek eredményességét nem tudja pontosan nyomon követni és értékelni.

Az online térben való jelenlét ma már elengedhetetlen egy sikeres vállalkozáshoz. Bízza szakembereinkre online marketing tevékenysége megtervezését, javítsunk együtt a konverziós arányán!

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

Egyedi marketing stratégia készítése, tanácsadás

A fogyasztói igények és viselkedés folyamatosan változik, melyre minden vállalkozásnak reagálnia kell, hiszen mindez hatással van márkánkra is. Mindehhez elengedhetetlen a megfelelő tervezés, mérés és elemzés, majd a korábban kialakított marketingstratégia folyamatos monitorozása és módosítása.
Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek egyedi marketingstratégia kialakításában, mely segítségével optimális költségkeret mellett kitűnhet a tömegből, és új vásárlókat szerezhet.

SEO- keresőoptimalizálás

Hatalmas előnnyel indul az a vállalkozás, aki a cége számára releváns kulcsszavaknál a Google találati listájának első oldalára kerül, mindezt extra hirdetési költség nélkül. Szakembereink a megfelelő technikai és tartalmi keresőoptimalizálási technikák alkalmazásával segíthetnek vállalkozása számára elérni ezt a célt.

Content marketing

A tartalomgyártás napjaink egyik legnépszerűbb marketingeszköze, hiszen általa könnyen építhetünk brandet, és mindezt hirdetési költség nélkül tehetjük meg!

GoogleAds

Napjainkban az egyik leggyakrabban használt, és az egyik legköltséghatékonyabb hirdetési felület a Google. Az aktív internethasználók között gyakorlatilag nincs olyan ember, aki ne használná a kereséseihez ezt az oldalt, így nagy eséllyel lehet itt elérni a potenciális vásárlókat / ügyfeleket.

Hirdetéstervezés szempontjából azért is számít jó felületnek, hiszen akkor érjük el a felhasználót, amikor már megszületett az igény részéről valami iránt, és keresést indított ezzel kapcsolatban. Ennek köszönhetően nagyobb valószínűséggel lesz valós konverzió egy Google-ban elhelyezett hirdetésből, mint amikor teljesen váratlanul találkozik valaki a hirdetésünkkel.

További nagy előnye ennek a platformnak a pontos célzási lehetőség, és hogy egy-egy kampány során folyamatosan módosíthatóak a beállítások az optimálisabb eredmények elérése érdekében.

A hagyományos hirdetési felületekhez képest optimális, előre meghatározott költségkerettel lehet hirdetni.

Social média felületekre tartalomgyártás és PPC hirdetés

A Google mellett a social média felületek nyújtanak még jó alternatívát az online hirdetések elhelyezésére, illetve a tartalomgyártásra, hiszen rengeteg felhasználójuk van, akik időtöltésre, szórakozásból vagy kapcsolattartásból naponta akár több órát is eltöltenek ezeken az oldalakon.

Ezeknek az oldalaknak a jellemzője, hogy nagyon jól lehet targetálni a célközönséget, és – amennyiben szakember végzi a hirdetések kezelését – a meddő szórás minimális.

Legyen szó akár rendszeres tartalomgyártásról a különböző social média felületekre, akár hirdetési kampány indításáról, szakembereink segítséget tudnak nyújtani a sikeres marketing tevékenység kivitelezésében.