kaindlpadlo.hu

Termék és szolgáltatás bemutató weboldal

a projektről

Az L.G. Trend, az osztrák világmárka, a Kaindl hivatalos partnereként közel 20 éve sikeres szereplője az építőiparnak. Kínálatukat laminált-, fa-, vinyl- és parafapadlók alkotják, számos méretben és kivitelben, valamint a lefektetésükhöz és ápolásukhoz szükséges kiegészítők.

Ügyfelünknek olyan weboldalat készítettünk, mely átláthatóan mutatja be termékkínálatukat. A kinézet megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az igényes, nagy felbontású termékfotók jól érvényesüljenek. Szerveroldali támogatással megoldottuk, hogy a nagyméretű képek megjelenítése nem lassítja az oldalt. A weboldal kezelőfelülete egyszerűen használható. 

A weboldal készítés során odafigyelünk és szemelőtt tartjuk azokat a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos irányelveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy weboldala a keresők minél relevánsabbnak érezzék az adott témában. 

Ügyfél: LG Trend Kft.

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2019

további oldalak

Elégedett ügyfelünk további weboldalak elkészítésére is felkért minket. Lényeges volt, hogy mindegyik oldal kinézete a saját arculathoz és annak színeihez legyen igazítva.

sm online
teszt rendszer

© Copyright 2020 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató