Egyedi webshop keretrendszer, igényre szabott kinézettel és közös kezelésre alkalmas admin felülettel

a projektről

A sikeres online boltok mind-mind kiemelkednek a tömegből már kinézetükre is! Ügyfelünknek, aki hazai és nemzetközi terepjáró alkatrészek és felszerelések forgalmazásával foglalkozik, igényre szabott webshopmotort fejlesztettünk, mely kényelmesen, egyetlen kezelőfelület használatával képes kiszolgálni egyszerre több, különböző webshopot és nagyszámű termékkészletet. A készletkezelést egyszerűsíti ügyfelünk számára, hogy az adminfelületbe raktárkezelő modult építettünk. Külső számlázót integráltunk a magyar, angol és cseh nyelven működő webshopokba.

Ügyfél: 4WDPROFISHOP KFT

Megoldások: egyedi webshop, weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, arculattervezés, front- és backend fejlesztés

Technológiák: Laravel, vue.js, perconaSql, php7.3

Átadás: 2018

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.