Kik vagyunk mi?

A Devwing, egy folyamatosan bővülő 16 fős fejlesztői csapat, akik szeretnek jó hangulatban, jó zenére fejleszteni és hobbiból szívesen feltörik a rendszered, mindezt teszik sok pénzért, dokumentációval ellátva.

Elsődleges számukra, hogy nem azt adják, amit szeretnél, hanem azt, amire valóban szükséged van. Professzionális módon tolmácsolnak IT-ról magyarra és fordítva, így nyugodt lehetsz afelől, hogy mindig érthető és átlátható lesz a munkafolyamat. Nincs két egyforma egyéniség a csapatban, legyen az projekt menedzser, vagy fejlesztő, nem szeretik a szalaggyártmány dolgokat, éppen ezért mindenki arra figyel, hogy segítse és könnyítse a mindennapi munkádat, a saját szemszögéből nézve, így jutnak eszükbe olyan dolgok is, amire te lehet, hogy nem is gondoltál, viszont milliókat tesz hosszútávon a zsebedbe.

Lényeges, hogy minden projektet a magukénak éreznek, mivel nem dobozos termékeket használnak, hanem saját, jól bevállt, feltörésmentes felületeket.

Miért érdemes velünk dolgozni?

ha kíváncsi vagy,
miért nincs náluk lehetetlen,

és te is szeretnél egy csillagrombolót, akkor vedd fel velük a kapcsolatot, addig is itt láthatod a kiemelt projektjeinket!

Akik már bizalmat szavaztak

Akiknek bizalmat szavaztunk