Kik vagyunk mi?

A DEVWING egy folyamatosan bővülő fejlesztői csapat, akik szeretnek jó hangulatban, jó zenére tervezni és fejleszteni.

Elsődleges számunkra, hogy nem azt adjuk, amit szeretnél, hanem azt, amire valóban szükséged van! Professzionális módon tolmácsolunk IT-ról magyarra és fordítva, így nyugodt lehetsz afelől, hogy mindig érthető és átlátható lesz a munkafolyamat. Nincs két egyforma egyéniség a csapatban, legyen az projekt menedzser, vagy fejlesztő,  mindenki arra figyel, hogy segítse és könnyítse a mindennapi munkádat, a saját szemszögéből nézve, így jutnak eszükbe olyan dolgok is, amire te lehet, hogy nem is gondoltál, viszont milliókat tesz hosszútávon a zsebedbe.

ha kíváncsi vagy,
miért nincs nálunk lehetetlen,

és te is szeretnél egy csillagrombolót, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy nézd meg kiemelt projektjeinket!

A DEVWING tulajdonosainak, vezetőinek meggyőződése, hogy a minőségi, környezettudatos, szolgáltatásszemléletű és az információbiztonságot szem előtt tartó munkavégzés teszi sikeressé a társaságot, és biztosítja számára a hosszútávú ügyfélkapcsolatot.

Annak érdekében, hogy a társaság stabilitását megőrizzük, elhatároztuk, hogy a kompetenciáink további erősítését megalapozó irányítási rendszereket alkalmazunk. Ezért a társaság bevezeti és folyamatosan működteti az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási és az ISO/IEC 27001 szabvány szerinti információbiztonsági irányítási rendszereit, illetve az ezek összevonásával létrehozott integrált irányítási rendszerét.

Akik már bizalmat szavaztak

Akiknek bizalmat szavaztunk