Fejlesztés

A Devwing Informatikai Kft. több mint 15 éves szakmai tapasztalattal áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére fejlesztés területén.

Szakképzett és tapasztalt szakembereink számára nincsen lehetetlen!
Ügyfélbarát, lényegre törő kommunikáció után pontosan, hiba nélkül, határidőre kivitelezzük ügyfeleink elképzeléseit.

Miért minket válasszon?

A sikeres projekt kulcsa a megfelelő kommunikáció

A sok éves versenypiaci jelenlétnek köszönhetően, érthető és gyors kommunikációval a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk minden ügyfelünknek.

A legújabb piaci trendekkel tisztában lévő, alapos, gyors válaszok, rugalmas kapcsolattartás és kalkulálható költségek jellemeznek minket. A tiszta, egyenes, átlátható folyamatokban hiszünk, és munkánkat is eszerint végezzük.

Folyamatok, melyekben hatékony segítséget nyújtunk

ÉPSOFT - a távmunkát segítő ERP rendszer

Saját fejlesztésű ERP rendszerünkkel hatékonyan tudjuk támogatni cégek távmunkára történő átállását. Érje el a munkájához szükséges összes dokumentumot és információt egy felületről, bárhonnan és bármikor.

Az ÉPSOFT számos olyan alap modullal rendelkezik, melyek nagy segítségre lehetnek a vállalkozások számára:

  • Feladatkezelő modul
  • Árajánlat készítő modul
  • Raktárkezelő modul
  • Dokumentumtár modul
  • Könyvelés modul
  • Számlázás modul
  • Naptár modul
  • CRM modul

Azon cégek számára, akik a fentieken kívül más modulokra, vagy specifikációkra lenne szükségük, ezt egyedileg el tudjuk készíteni, az adott cég igényeire szabva.

Automatizálás

A működést lassító munkafolyamatok korszerűsítése, automatizálása. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik komplex rendszerek automatizálásában. Lehet ez könyveléssel, vállalatirányítással, logisztikai tervezéssel, hálózattervezéssel, új, jogszabályi kötelezettséggel kapcsolatos feladat vagy bármilyen egyéb üzleti folyamat.

Ezekkel a körülményes, átláthatatlan Excel fájlok, a megannyi nyilvántartás együttes használata, és több titkárnő munkája egycsapásra múlttá válik! Átláthatóvá válnak a mindennapi folyamatok, és a végrehajtási idő a töredékére csökken.

Webshop keretrendszer

Gyors, biztonságos, megbízható működés, és egyszerű kezelő felület jellemzi online webáruházainkat. A kisebb, egyszerűbb webshopoktól a komoly, több webáruházat egyszerre kezelő webshop keretrendszerekig tudunk megoldást biztosítani az Ön igényeinek megfelelően.

Egyedi szoftverfejlesztés

Praktikus, egyedi üzleti szoftvereinkkel optimalizálhatja cége működését. Megoldásaink illeszkednek cége sajátos adottságaihoz, munkamenetéhez és integrálhatóak a már meglévő rendszerekhez, folyamatokhoz.