Tegye hatékonyabbá munkáját korszerű DevOps megoldásainkkal!

A Devwing-nél azon dolgozunk, hogy széleskörű és modern megoldásainknak köszönhetően partnereink a maximumot hozhassák ki IT rendszereikből.

DEVOPS szolgáltatásaink

Folyamat automatizáció

A folyamat automatizáció segítségével csökkenteni tudjuk az emberi beavatkozások szükségességét, és ezáltal segíteni tudjuk a hatékonyabb munkavégzést.

Ahhoz, hogy a fejlesztési munkafolyamatok gördülékenyen tudjanak folyni, kulcsfontosságú a folyamatok automatizálása. A modern és dinamikus fejlesztői környezetek kiépítéséhez pedig szintén elengedhetetlen az automatizációk használata.

Fejlesztői monitoring rendszer kialakítása

A fejlesztői monitoring rendszer segítségével szakembereink megtudják határozni, hogy IT rendszerei az elvárt szintű teljesítményt nyújtják-e, illetve feltárhatják az esetleges hibák okát is.

Bár az IT monitoring rendszerek széles választéka ismert a legegyszerűbbektől, a komplexebb megoldásokig, mi igyekszünk olyan komplex megoldást találni, mely leginkább megfelel ügyfelünk igényeinek. Az általunk leggyakrabban használt rendszerek: Logstash, Zabbix és a Grafana.

Fejlesztői környezet micro service technológiával való kialakítása (Docker/Kubernetes)

Tegye egyszerűbbé és átláthatóbbá fejlesztő csapata számára a közös munkát! A micro service technológiának köszönhetően a fejlesztői csapat tagjai saját konténereikben tudnak dolgozni ugyanazon projekt bizonyos részein. A saját konténerek bármikor szabadon módosíthatóak és megszüntethetőek anélkül, hogy környezetben bármilyen változás történne.

Ennek a technológiának a segítségével tehát a fejlesztői csapat hatékonyan tud együtt dolgozni ugyanazon a projekten, anélkül, hogy egymás munkáját akadályoznák. Továbbá a fejlesztők így külön is kitesztelhetnek technológiákat anélkül, hogy a globális környezetre ez hatással lenne. Ezáltal megkönnyítik az implementációját a későbbiekben a kipróbált technológiáknak.

Mentési rendszer kialakítása

Tudja biztonságban adatait és munkáját korszerű mentési rendszerünk segítségével! Egyedi mentési scriptünk és automatizált mentési folyamataink segítségével biztonsági mentéseit egyszerűen, és biztonságosan tudjuk támogatni.

Verziókövetés

Tekintse át és állítsa gyorsabban helyre kódjait a változási előzmények nyomon követésével! A verziókövetési rendszer átlátható folyamatot kínál arra, hogy az egyes kódváltozásokat, vagy épp ütközéseket kezelni tudjuk. Ezzel egy időben pedig könnyedén vissza tudjuk állítani a kódot egy korábbi változatára.

CI/CD, Folyamatos integráció és folyamatos teljesítés

Váltsa ki a manuális munkafolyamatokat, hogy kizárólag csak a fejlesztésre kelljen koncentrálnia! A szoftverfejlesztési munkafolyamatot nagymértékben könnyíti a folyamatos integráció és folyamatos teljesítés. E folyamat során a kód véglegesítésétől az éles környezetbe helyezésig minden lépés automatizálásra kerül, így a folyamat gyorsabban fut le, és minimálisra csökkenthető a hibák száma.

Folyamat integráció és folyamat automatizáció
Verziókövetés
Build

Micro service

Rendszer monitorozás és folyamatok tesztelése

Mentési rendszerek

IT biztonság tesztelése

Applikáció és rendszeroldali konfigurációk verziókövetése

Cloud platformok

Logok gyűjtése, elemzése és megjelenítése applikáció és rendszer oldalról, valamint környezeti oldalról

Hogy zajlik a közös munka velünk?

A Devwing-nél első és legfontosabb érdekünk a jelenlegi és leendő ügyfeleink teljesmértékű elégedettsége a közös munkánk alatt.
Arra törekszünk, hogy egy közös célt, projektet valósítsunk meg együttes erővel mely garantáltan sikeres lesz.  
Kapcsolatfelvétel

Dolgozzunk együtt!

Igényleadás

Küldje el nekünk egyedi fejlesztési, üzemeltetési igényét és mi feldolgozzuk!

Reális árajánlat

Kérései alapján egy határozottan ügyfélbarát árajánlatot állítunk össze önnek!

Tervezés
Operatív megbeszéléseken keresztül valósítjuk meg az elvárt eredményt!
Folyamatos támogatás

Támogatási szolgáltatásunkon keresztül projektmenedzserjeink folyamatos segítséget nyújtanak a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban!

6 érv, hogy miért éri meg velünk dolgozni

Fejlesztés és rendszerüzemeltetés összehangolása

A sikeres fejlesztéshez elengedhetetlen a szoros együttműködés a fejlesztők és a rendszerüzemeltetés között. Eddig megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően gördülékenyen tudjuk összehangolni e két csapat munkáját, miközben a maximális hatékonyságra törekszünk. Egy kódsor ugyanis meg lehet írva tökéletesen, ha nem a megfelelő környezetben fut, sosem fogja a maximum teljesítményt nyújtani. Ahogy egy fejlesztői környezet sem lesz addig tökéletes, amíg a rendszermérnök nem ismeri a kódot, mely futni fog a rendszerben.

Kiemelkedő technológiai ismeret

Hosszú évek tapasztalatának köszönhetően szakembereink kiemelkedő technológiai ismeretekkel rendelkeznek. Legyen szó egy ERP rendszer, webshop, vagy bármilyen szoftver rendszer oldali támogatásáról, szakembereink a legkorszerűbb technológiák segítségével fogják támogatni projektjét és vállalkozását.

Üzleti érdekek szem előtt tartása

Hiszünk abban, hogy a technológiának kell szolgálnia az üzleti célokat, nem pedig fordítva. Bármilyen projekten is dolgozunk együtt, minden esetben az Ön üzleti érdekeit fogjuk szem előtt tartani, hogy ezeket minél hatékonyabban és költséghatékonyan tudja elérni.

Egyszerű és átlátható árazás

A szolgáltatás költségét, emberi erőforrás igényét és a szükséges technológiákat minden esetben az adott projekt komplexitása határozza meg. A közös munka elején átfogó rendszerfelmérést készítünk, mely alapján javaslatot teszünk a fentiekre. Nincsenek későbbi rejtett költségek.

Agilitás

Fontosnak tartjuk munkánk során az agilitást, és igyekszünk a legjobb projektmenedzsment gyakorlatokkal hatékonyabbá tenni a közös munkát. A projektek során Kanban módszertant használva alapos felmérés és tervezés segítségével becsüljük meg és követjük nyomon az adott projekt idő és erőforrás igényét.

Transzparencia

A projektek nyomon követéséhez, valamint a dokumentáció elkészítéséhez Redmine-t használunk, melyhez ügyfeleink is hozzáférést kapnak. Így valós időben értesülhetnek az éppen aktuális feladatokról, és jelezhetik felmerülő igényeiket a projekttel kapcsolatban.