Design

Attraktív és felhasználóbarát, érthető weboldalt szeretne, ahonnan a látogatók nem elnavigálnak, hanem felveszik a kapcsolatot Önnel? Bízza magát szakértelmünkre!

Az általunk tervezett weboldalak és üzleti alkalmazások fejlesztését és programozását is elvégezzük. A tökéletes látvány érdekében célravezető, hogy a tervezés és fejlesztés egy helyen fusson össze. Ha mi végezzük el a fejlesztést, garantált, hogy minden pontosan úgy fog kinézni, mint a terveken!

Miért minket válasszon?

A logó a márkaépítés alapja, az első benyomások színtere. Az első benyomás – mint tudjuk – nagyon fontos, ezért nem hagyhatjuk figyelmen kívül azokat a szempontokat kialakításakor, amelyek a jó logó ismérveit képviselik. Ha van egy jó logója, arra egy egyéni és különleges arculatot építhet fel, amely támogatja cége sikerét.

Önálló webes arculatok készítése – partnereinknek, ügyfeleinknek sok esetben egy vagy több önálló arculatra van szüksége, hogy azt/azokat a kiválasztott megoldásukhoz, weblap motorjukhoz, stb. implementálják. Természetesen erre is szívesen vállalkozunk, munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a különféle célra használt webes arculatok tervezésében.

Miért fontos az egyedi arculat?

Arculattervezés, márkaépítés, branding

Az egyedi, azonnal felismerhető képi világ megkülönbözteti a konkurenciától, bizalmat kelt a vásárolókban.

Offline grafikai munkák

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségre szorul cége arculatának kialakításában, vagy új kreatív nyomdaipari termékekre (névjegykártya, szórólap, plakát, roll up, kiadvány) van szüksége, keressen minket bátran!

UI Design szolgáltatás

A tömeggyártás világában az egyedi minőségnek egyre nagyobb értéke van. Reszponzív webdesign // Webapplikáció design // Webshop design // Product design // Digital branding // Style Guide design

UX Design szolgáltatás

Lényeges, hogy weboldala vagy alkalmazása felhasználóbarát legyen. UX tervezés alatt az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: Információs architektúra tervezés // Használhatósági tesztelés // Felhasználói útvonal tervezés // Wireframe készítés // Prototípus készítés