BLOG

Blog

Identity and Access Management (IAM) #itsec

Az IAM az IT-biztonság alapvető eleme, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy kezeljék és ellenőrizzék az erőforrásaikhoz és adataikhoz való hozzáférést.

Blog

Cloud Security #itsec

A felhőalapú biztonság a felhőben tárolt adatok, alkalmazások és infrastruktúra védelme érdekében bevezetett technológiák, házirendek és vezérlők összességét jelenti. Ahogy egyre több szervezet helyezi át tevékenységét a felhőbe, a felhőalapú biztonság egyre fontosabbá válik.

Rendszerüzemeltetés

Zero Trust Security, avagy zéró bizalom #itsec

A Zero Trust Security egy olyan biztonsági keretrendszer, amely azt feltételezi, hogy egyetlen felhasználó vagy eszköz sem megbízható, még akkor sem, ha az már a hálózaton belül van. Ez a megközelítés folyamatos hitelesítést és engedélyezést igényel az erőforrásokhoz való hozzáféréshez.

Rendszerüzemeltetés

Túl a DevOps-on: Az adatbiztonság jövője a DevSecOps!

A DevSecOps nem más, mint a DevOps utódja, a devops bevezetésével kialakul a megfelelő infrastruktúra, egy fenntartható és folyamatos monitorozás alatt álló rendszer. De vajon mi felel az adatbiztonságért?

Online marketing

Az 5 leggyakoribb marketing hiba webshopokban

A webshopok többsége hemzseg a különböző marketing hibáktól, az Öné ne legyen ilyen! Olvassa el blog bejegyzésünket, melyben összefoglaltuk a leggyakoribb hibákat!

Design

Mitől lesz egyedi cégünk arculata?

Egy jól megtervezett arculattal cégünk rögtön felismerhető lesz a vevőink számára. Hogyan segíthet egy egyedi arculat, hogy sikeresebbek legyünk?

Egyedi digitális termékeket fejlesztünk

DEVWING több mint 10 éves szakmai tapasztalattal áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére fejlesztés, brand design, valamint rendszerüzemeltetés területén.