Informatikai rendszerüzemeltetés

Devwing Informatikai Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére informatikai rendszerüzemeltetés területén.

Korszerű megoldásainknak köszönhetően egyszerűen tudunk segíteni bármely cég számára a távmunkára való átállásban. Gyors rendszer felmérés, infrastruktúra kialakítás, a megfelelő alkalmazások biztosítása. Kérje egyedi ajánlatunkat, ne okozzon fennakadást cége életében a távmunkára való átállás!

Szakképzett és tapasztalt szakembereink számára nincsen lehetetlen!
Bizonyosodjon meg erről kötelezettségek nélkül, ingyenes rendszerfelmérésünk keretein belül.

Miért minket válasszon?

távmunka feltételeinek megteremtése

Sok cég számára problémát okoz a távmunkára történő átállás a megfelelő eszközök és infrastruktúra hiányában. Szakembereink gyors rendszerfelméréssel, korszerű infrastruktúra kialakításával, és a megfelelő alkalmazások biztosításával segíteni tudják a távmunka bevezetését cégénél.

könnyen kalkulálható költségek

Nagy hangsúlyt fektetünk az új technológiai megoldások alkalmazására, ügyfeleink igénye szerint egyedire szabva.

Ugyanakkor tervezéskor szem előtt tartjuk, hogy megoldásaink szoftveres és hardver szempontból is költséghatékonyak legyenek.

nálunk minden kérdésére megkapja a választ

Személyre szabott megoldásokat szállítunk! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésére.

Közös érdekünknek tartjuk, hogy informatikai rendszere stabil, jól működő háttérrel rendelkezzen hosszútávú együttműködés reményében.

Távmunkát segítő szolgáltatásaink

Az otthonról dolgozó kollégák számítógépei közötti kapcsolat megteremtése és VPN infrastruktúra kialakítása

Jitsi – az egyik legkorszerűbb alkalmazás videokonferenciák tartására

Rocket.chat – a chat segítségével kollégái egyszerűen tudják tartani egymással a kapcsolatot, akár külön chat szobák létrehozásával is

Cégünk új szolgáltatása a 2ND LEVEL SUPPORT

Emelt szintű támogatást nyújtunk Microsoft és Linux alapú környezetben.

Folyamatok, melyekben hatékony segítséget nyújtunk

Tervezés, tesztelés

Hálózati és szerver architektúra tervezés kivitelezés. Konfigurálás és hibakeresés az operációs rendszerben. Hardver és szoftvertermékek telepítése. Útmutatók számítástechnikai szolgáltatásokról és erőforrásokról.

Biztonság

Biztonsági mentések és magas rendelkezésre állás tervezése és kivitelezése. Speciális tűzfalak, UTM és egyéb biztonsági eszközök támogatása.

Üzemeltetés

Vállalati WiFi infrastrukrúra tervezése és üzembe helyezése. Magas szintű hibakeresés és elhárítás mentési rendszerek Linux alapon és Windows alapon.