Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

a projektről

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével. Számukra készítettünk egy letisztult felhasználóbarát weboldalt, hogy minél több emberhez eljussanak az online térben. Lényeges szempont volt, hogy egy olyan felület készüljön, ahol a felhasználók átláthatóan és könnyen tájékozódni tudjanak a közelgő kampányokról, eseményekről és az adományozási lehetőségekről.

Ügyfél: Adománytaxi Alapítvány

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2021

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.