Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

a projektről

Az OL Munkaidő Kft. teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására. Segítséget nyújt azon cégek számára, akik csökkenteni szeretnék az adminisztrációt, naprakészen tartanák a beosztásokat, ütemeznék a munkaidőt és nyilvántartanák a különböző munkafolyamatokra fordított időt.  A programozó csapat részére DevOps szolgáltatást nyújtunk, üzemeltetjük develop, stage, és production környezeteket.

DevOps szolgáltatásunk bevezetésével biztosítjuk a rendszer magas szintű rendelkezésre állását.  Fejlesztői környezetet alakítottunk ki microservice technológia alkalmazásával. CI/CD folyamat eszközöket alkalmaztunk, hogy a kódok megfelelőek működjenek az éles környezetben is. Fejlesztői monitoring rendszer alakításával arra törekedtünk, hogy bármikor megfigyelhető legyen a rendszer a megfelelő teljesítményt nyújtja-e.

Ügyfél: OL Munkaidő Kft.

Megoldások: Infrastruktúra tervezés, DevOps folyamatok kialakítása, verziókövetés, monitoring és üzemeltetés

Technológiák: Zabbix, jenkins, docker, FreeNas, Gitlab (CI/CD)

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.