Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

a projektről

Az OL Munkaidő Kft. teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására. Segítséget nyújt azon cégek számára, akik csökkenteni szeretnék az adminisztrációt, naprakészen tartanák a beosztásokat, ütemeznék a munkaidőt és nyilvántartanák a különböző munkafolyamatokra fordított időt.  A programozó csapat részére DevOps szolgáltatást nyújtunk, üzemeltetjük develop, stage, és production környezeteket.

DevOps szolgáltatásunk bevezetésével biztosítjuk a rendszer magas szintű rendelkezésre állását.  Fejlesztői környezetet alakítottunk ki microservice technológia alkalmazásával. CI/CD folyamat eszközöket alkalmaztunk, hogy a kódok megfelelőek működjenek az éles környezetben is. Fejlesztői monitoring rendszer alakításával arra törekedtünk, hogy bármikor megfigyelhető legyen a rendszer a megfelelő teljesítményt nyújtja-e.

Ügyfél: OL Munkaidő Kft.

Megoldások: Infrastruktúra tervezés, DevOps folyamatok kialakítása, verziókövetés, monitoring és üzemeltetés

Technológiák: Zabbix, jenkins, docker, FreeNas, Gitlab (CI/CD)

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató