Kétnyelvű weboldal, friss, modern kinézettel, mely a BioHair franchise hálózat főbb információit, árlistáját, frizuralistáját meg tudja jeleníteni. Több, mint 40 szalon közül választhatunk szolgáltatásaik szerint.

a projektről

A BioHair egy folyamatosan megújuló, egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó franchise fodrászhálózat. Honlapjuknál elsődleges igény volt a modern, letisztult, a meglévő arculathoz teljes mértékig igazódó, figyelemfelkeltő kinézet. Lényeges volt a reszponzív design struktúra kialakítása, hiszen legtöbben már okostelefonról keresik fel a fodrászhálózat több, mint 40 partnerének aloldalait, hogy a nyitvatartási időről, vagy elhelyezkedésükről informálódjanak.

Ügyfelünk új szolgáltatáskörének, a haj- és fejbőrvizsgálaton alapuló BALANCE kezelés valamint a BALANCE by BioHair terápiás termékcsalád saját weboldalának fejlesztésére is felkérte csapatunkat.

Ügyfél: BioHair Franchise Központ

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2018

 

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató