Kétnyelvű weboldal, friss, modern kinézettel, mely a BioHair franchise hálózat főbb információit, árlistáját, frizuralistáját meg tudja jeleníteni. Több, mint 40 szalon közül választhatunk szolgáltatásaik szerint.

a projektről

A BioHair egy folyamatosan megújuló, egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó franchise fodrászhálózat. Honlapjuknál elsődleges igény volt a modern, letisztult, a meglévő arculathoz teljes mértékig igazódó, figyelemfelkeltő kinézet. Lényeges volt a reszponzív design struktúra kialakítása, hiszen legtöbben már okostelefonról keresik fel a fodrászhálózat több, mint 40 partnerének aloldalait, hogy a nyitvatartási időről, vagy elhelyezkedésükről informálódjanak.

Ügyfelünk új szolgáltatáskörének, a haj- és fejbőrvizsgálaton alapuló BALANCE kezelés valamint a BALANCE by BioHair terápiás termékcsalád saját weboldalának fejlesztésére is felkérte csapatunkat.

Ügyfél: BioHair Franchise Központ

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2018

 

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.