Az ÉPSOFT egy ERP (enterprise resource planning) informatikai rendszer, mely online és offline is elérhető.

a projektről

A piacon elérhető rendszerekkel ellentétben, az ÉPSOFT speciálisan az építőiparban megjelenő, gyakorlati igények kiszolgálására készül, így segítségével mindig naprakész lehet folyamatainak készültségi szintjével, erőforrás- és anyagszükségleteivel, amelyeket rugalmasan optimalizálhat, módosíthat akár megvalósítás közben is.

ELŐNYEI

IGÉNYRE SZABOTT
Az ÉPSOFT speciálisan az építőiparban megjelenő, gyakorlati igények kiszolgálására készül, így segítségével mindig naprakész lehet.

MODULÁRIS
Elemei és részfunkciói egymástól függetlenül is működnek, illetve kiegészítik egymást, ezáltal a szolgáltatás rugalmasan, vállalkozásának változó igényei szerint bővíthető.

BIZTONSÁGOS
A különböző feladatkörökhöz és modulokhoz különböző jogosultsági szintek kapcsolhatóak, amelyek szabályozzák a funkció-, adat- és dokumentum hozzáféréseket is.

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.