Termék és szolgáltatás bemutató weboldal

a projektről

Az L.G. Trend, az osztrák világmárka, a Kaindl hivatalos partnereként közel 20 éve sikeres szereplője az építőiparnak. Kínálatukat laminált-, fa-, vinyl- és parafapadlók alkotják, számos méretben és kivitelben, valamint a lefektetésükhöz és ápolásukhoz szükséges kiegészítők.

Ügyfelünknek több olyan weboldalat készítettünk, mely átláthatóan mutatja be termékkínálatukat. Lényeges volt, hogy mindegyik oldal kinézete a saját arculathoz és annak színeihez legyen igazítva. A kinézet megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az igényes, nagy felbontású termékfotók jól érvényesüljenek. Szerveroldali támogatással megoldottuk, hogy a nagyméretű képek megjelenítése nem lassítja az oldalt. A weboldal kezelőfelülete egyszerűen használható.

A weboldal készítés során odafigyelünk és szemelőtt tartjuk azokat a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos irányelveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy weboldala a keresők minél relevánsabbnak érezzék az adott témában.

A pilisparketta.hu weboldalhoz ügyfelünk az egyedi logó és arculat tervezésére is minket kért fel.

Ügyfél: LG Trend Kft.

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2019

További oldalak: dunaparketta.hu  | becsiparketta.hu | kaindl.hu | kaindlpadlo.hu |

 

 

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.