Termék és szolgáltatás bemutató weboldal

a projektről

Az L.G. Trend, az osztrák világmárka, a Kaindl hivatalos partnereként közel 20 éve sikeres szereplője az építőiparnak. Kínálatukat laminált-, fa-, vinyl- és parafapadlók alkotják, számos méretben és kivitelben, valamint a lefektetésükhöz és ápolásukhoz szükséges kiegészítők.

Ügyfelünknek több olyan weboldalat készítettünk, mely átláthatóan mutatja be termékkínálatukat. Lényeges volt, hogy mindegyik oldal kinézete a saját arculathoz és annak színeihez legyen igazítva. A kinézet megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az igényes, nagy felbontású termékfotók jól érvényesüljenek. Szerveroldali támogatással megoldottuk, hogy a nagyméretű képek megjelenítése nem lassítja az oldalt. A weboldal kezelőfelülete egyszerűen használható.

A weboldal készítés során odafigyelünk és szemelőtt tartjuk azokat a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos irányelveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy weboldala a keresők minél relevánsabbnak érezzék az adott témában.

A pilisparketta.hu weboldalhoz ügyfelünk az egyedi logó és arculat tervezésére is minket kért fel.

Ügyfél: LG Trend Kft.

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2019

További oldalak: dunaparketta.hu  | becsiparketta.hu | kaindl.hu | kaindlpadlo.hu |

 

 

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató