Termékeket és szolgáltatást bemutató weboldal

a projektről

Zebra 45 éve fejleszt olyan eszközöket, amelyek növelik a vállalkozások termelékenységét. Legyen szó akármelyik iparágról, annak dolgozóiról, tetszőleges feladatról, van olyan Android alapú készüléke a Zebrának, amely tökéletesen illeszkedik hozzá. Partnerünkkel, a Newevent Hungary Kft.-vel közösen készítjük és frissítjük a Zebra magyarországi és román nyelvű weboldalait, melyek bemutatják a nemzetközi cég legújabb eszközeit.

Ügyfél: Newevent Hungary Kft.

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2017

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató