Termékeket és szolgáltatást bemutató weboldal

a projektről

Zebra 45 éve fejleszt olyan eszközöket, amelyek növelik a vállalkozások termelékenységét. Legyen szó akármelyik iparágról, annak dolgozóiról, tetszőleges feladatról, van olyan Android alapú készüléke a Zebrának, amely tökéletesen illeszkedik hozzá. Partnerünkkel, a Newevent Hungary Kft.-vel közösen készítjük és frissítjük a Zebra magyarországi és román nyelvű weboldalait, melyek bemutatják a nemzetközi cég legújabb eszközeit.

Ügyfél: Newevent Hungary Kft.

Megoldások: weboldal tervezés, webdesign, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2017

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.