SM KOGNITÍV ONLINE TESZT RENDSZER

A Nyelvtudományi Intézet Pszicho- és Neurolingvisztikai Osztályának 3 évig tartó kutatásában nyelvi és kognitív változások összefüggéseit vizsgálja sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél, melyhez egyedi funkcionalitású, standardizált kognitív online tesztekre és kérdőívekre volt szükség.

a projektről

A Nyelvtudományi Intézet a Magyar Tudományos Akadémia által kiválósági tanúsítvánnyal elismert kutatóhely. Az intézet Pszicho- és Neurolingvisztikai Osztályának 3 évig tartó kutatásában nyelvi és kognitív változások összefüggéseit vizsgálja sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél, melyhez egyedi funkcionalitású, standardizált kognitív online tesztekre és kérdőívekre volt szükség.

A Laravel PHP keretrendszer segítségével elkészült, kifejezetten felhasználóbarát szoftverben 4 online kognitív tesztet és két kérdőívet valósítottunk meg. Az adminisztrációs felületen a felhasználók jogosultság szerint kezelhetők, a tesztben résztvevők tömegesen importálhatóak. Lényeges volt egy reszponzív megoldás kialakítása, hiszen a rovatoknak különféle képernyőfelbontásban ugyanolyan könnyen kitölthetőnek kell lenniük. A szoftver a mérési eredményeket anonimizáltan biztosítja további kutatás céljából. A fejlesztés során szem előtt tartottuk a célcsoport igényei szerinti akadálymentes weboldal követelményeit. A projektet kivételesen rövid határidővel készítettük el, és adtuk át az ügyfélnél kialakított környezetben.

Ügyfél: Nyelvtudományi Intézet

Technológiák: Laravel keretrendszerrel készült, Vue.js felhasználásával, weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2020

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

WordPress

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

DevOps

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

DevOps

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.

Keressen minket bizalommal!

© Copyright 2021 devwing | Made with ❤ & ☕ | ADATkezelési tájékoztató