SM KOGNITÍV ONLINE TESZT RENDSZER

A Nyelvtudományi Intézet Pszicho- és Neurolingvisztikai Osztályának 3 évig tartó kutatásában nyelvi és kognitív változások összefüggéseit vizsgálja sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél, melyhez egyedi funkcionalitású, standardizált kognitív online tesztekre és kérdőívekre volt szükség.

a projektről

A Nyelvtudományi Intézet a Magyar Tudományos Akadémia által kiválósági tanúsítvánnyal elismert kutatóhely. Az intézet Pszicho- és Neurolingvisztikai Osztályának 3 évig tartó kutatásában nyelvi és kognitív változások összefüggéseit vizsgálja sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél, melyhez egyedi funkcionalitású, standardizált kognitív online tesztekre és kérdőívekre volt szükség.

A Laravel PHP keretrendszer segítségével elkészült, kifejezetten felhasználóbarát szoftverben 4 online kognitív tesztet és két kérdőívet valósítottunk meg. Az adminisztrációs felületen a felhasználók jogosultság szerint kezelhetők, a tesztben résztvevők tömegesen importálhatóak. Lényeges volt egy reszponzív megoldás kialakítása, hiszen a rovatoknak különféle képernyőfelbontásban ugyanolyan könnyen kitölthetőnek kell lenniük. A szoftver a mérési eredményeket anonimizáltan biztosítja további kutatás céljából. A fejlesztés során szem előtt tartottuk a célcsoport igényei szerinti akadálymentes weboldal követelményeit. A projektet kivételesen rövid határidővel készítettük el, és adtuk át az ügyfélnél kialakított környezetben.

Ügyfél: Nyelvtudományi Intézet

Technológiák: Laravel keretrendszerrel készült, Vue.js felhasználásával, weboldal tervezés, webdesign, UI/UX design, front- és backend fejlesztés

Átadás: 2020

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.