A VERODOC egy egyedi fejlesztésű szoftverünk, mellyel az ügyvédek és ügyvédi irodák napi hatékony munkavégzését tudjuk segíteni.

a projektről

A VERODOC egy internetes dokumentumkezelő felület. Privát tér, amely a hatékony kommunikációt támogatja, és egy egyedi együttműködési felületet biztosít, ezzel segítve a közös munkát és megkönnyítve a hivatalos ügyek intézését.

A VERODOC hozzájárul és hatékonyan segíti a távmunkát. Bárhonnan, bármikor, bármilyen készülékről elérhető.

A VERODOC rendszerében minden tevékenység naplózva van, és így minden cselekmény jól nyomon követhető. A rendszerből határozatok és egyéb jogi dokumentumok is megoszthatóak ügyfelekkel és munkatársakkal, így a Napló fájlban pontosan látni lehet, hogy ezek kézbesítése sikeres volt-e, és a címzett megnyitotta-e.

 

MODULOK ÉS FUNKCIÓK

Dokumentumtár
Fájlok biztonságos tárolására szolgáló felület, ahol Ön tárolhat, letölthet, megoszthat fájlt, vagy mappát, ezzel megkönnyítve munkáját és hivatalos ügyeinek intézését. Adatállománya elérhető bárhol, bármikor és bármilyen online eszközről.

Kapcsolattár
Könnyedén felviheti, kikeresheti, vagy módosíthatja kapcsolattárába névjegyeit. A Verodoc kapcsolattára nagyban segíti a kapcsolattartást partnereivel és ügyfeleivel. Adatállománya elérhető bárhol, bármikor és bármilyen online eszközről.

Office funkció
A Dokumentumtárba feltöltött dokumentumait az Office funkciónak köszönhetően a Verodoc rendszerén belül is szerkeszteni tudja. Így nem kell a fájlokat külön letöltenie számítógépére, hogy a módosított dokumentumot visszatöltse és elérhetővé tegye ügyfelei és munkatársai részére.

Ügyfél: saját fejlesztésű szoftver

Technológiák: Docker, Laravel, Linux Szerver, PHP 7.3, Apache2, UI/UX design

Átadás: 2020

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Design

ADOMÁNYTAXI

Az Adománytaxi civil szervezet országszerte nyújt segítséget a rászoruló helyzetben élő családoknak önkéntesek segítségével.

Rendszerüzemeltetés

OLM RENDSZER

Az OL Munkaidő Kft. Teljes körű megoldásokat kínál vállalatok HR adminisztrációjára, HR kontrollingjára és termelés irányítására.

Rendszerüzemeltetés

SHOPNGO IT KFT.

A Shopngo IT Kft. különböző szolgáltatások nyújtása mellett többek között webshoplogisztikával és webáruházak beüzemeléssel is foglalkozó cég, így nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő infrastruktúra fejlesztésére és kialakítására.

DevOps

FOXPOST ZRT.

A FoxPost Zrt. csomagautomatás átvételi módra specializálódott, Magyarországon a legnagyobb ilyen országos hálózattal rendelkező egyik legnépszerűbb hazai logisztikai szolgáltató. DevOps szolgáltatásunk bevezetésével célunk egy stabil, megbízható rendszer kialakítása volt, mely magas szintű és naprakész rendelkezésre állást biztosít.